Ny boligindretning #DIY #genbrug

1 shade of grey

Lidt uprætentiøs titel, men føler at den passer udmærket, til hvad dagens indlæg skal handle om – nemlig min seneste outfit kombination.

Egentlig er hele sammensætningen ret enkel og ret doven, taget i betragting med de outfits jeg satte sammen for et år siden, men som jeg skrev i et af mine tidligere indlæg, så er jeg blevet ret fascineret af en af de sidste nye trends, normcore. Hvis I ikke ved hvad det er, så er det et begreb man bruger, til en bestemt tøjstil, hvor man klæder sig ret.. slasket og enkelt.

Lige pt. ligger jeg syg, så det eneste jeg faktisk kan foretage mig, er at spise, sove og se tv. Den eneste grund, til at jeg fik taget mig sammen til at lave indlæg, er pga de drugs jeg tog, for en time siden. (2 panodiller, so effin’  badass)

Begge items er fra H&M, så det har ikke kostet en bondegård. Uret er fra eBay til en skaldet 20’er og sidst, men ikke mindst, er skoene fra Zara til 650kr.

 

h&m radiant wardrobeh&m radiant wardrobe

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny boligindretning #DIY #genbrug