Mit syn på kærlighed - Opgraderet version

Ny boligindretning #DIY #genbrug

Jeg har i lang tid, gerne ville gøre lidt mere ud af indretningen derhjemme, så jeg tjekkede lidt blogs, og fik fornyet inspiration til hvordan jeg skulle bære mig ad og jeg er meget tilfreds med resultaterne!

Genbrugsbutikken i Ølby har været en guldmine i de sidste par uger. Sidste uge fandt jeg de her to marmor fyrfadstager til 10kr stykket, og i dag, fandt jeg et sæt marmor peberkværn og saltkværn med sølv i toppen. De kostede sølle 25kr! Og så udover dét, så fandt jeg også en lille porcelæns vase, imiteret som en papirspose og en træskål. Det blev cirka 60kr i alt! Det for sindssygt.

Nedenunder viser jeg indretningen ved opbevaringskabene. Der har jeg genbrugt to dåser, pillet logo’erne af og selvfølgelig vasket dem. De er tomme nu, men ved at de vil fungere rigtig godt til at opbevare småting i. Lysestagen er fra Netto (and I’m not sorry), og den skønne lampe er en vi har fået af svigermor. Træhylderne er nogle min kæreste har købt i Aldi tror jeg vidst nok.

Har store drømme om at lave mit eget bord, evt. af noget træ eller beton. For der er desværre kommet to store pletter på vores nuværende bord, og så kunne jeg bare godt tænke mig at give lejligheden et ekstra personligt og hyggeligt touch. Når jeg er nået frem til en idé og resultat, vil jeg selvfølgelig dele det med Jer!

Hvad synes I?

radiant wardrobe

 

radiant wardrobe DIY

Følg mig på min facebookside: https://www.facebook.com/RadiantWardrobe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit syn på kærlighed - Opgraderet version