Nye billeder og nye sko!

Mit syn på kærlighed?

Ja hvad er kærlighed for noget? Og der findes 1000 forskellige svar. Her er mit svar.

Kærlighed for mig er at se igennem hinandens fejl, kærlighed for mig er at man giver tid til hinanden og lytter til hinanden når man har brug for det. Kærlighed er når man gør noget for sin elskede uden at blive bedt om det. Kærlighed er at man hellere vil tilbringe tiden sammen end at tage til fester eller være sammen med vennerne.

Kærlighed er også at man kan skændes og blive sure på hinanden, for hvis man ikke skændes eller ikke bliver påvirket så går det bare ud i ét (efter min mening) Nogen er selvfølgelig mere sprudlende end andre, men jeg tager mest udgangspunkt i mig selv. Jalousi skal der også være i et forhold (til en hvis grænse ikke) når du bliver jaloux, så viser du også at du holder af din kæreste og elsker ham/hende.

Kærlighed er at man er ærlige overfor hinanden. Man skal være tryg ved at fortælle sandheden. En gammel mand sagde en gang: “Fortæl altid sandheden – det er nemmere at huske.”
Kærlighed er tillid og respekt. Hvis man stoler på hinanden gør det tingene meget nemmere. At man respektere at den anden har behov for plads. At man respektere følelser og vaner. Og ser hinanden som lige værdige individer.

Kærlighed er at købe sin kærestes ynglings chokolade med hjem selvom de er voldsomt uvenner.
Kærlighed er at passe på hinanden og kærtegne hinanden og vise omsorg. – kærlighed er at sætte sig ind i hinandens sted og se sine egne fejl før den andens.
Kærlighed er at holde ved.

Kærlighed er ikke perfekt. Kærlighed er som en æske chokolade, en masse blandinger med masser af forskelligt fyld og forskellige former. Det her var mit syn på ægte kærlighed, hvad er dit?

<3

1

  • Danni Olsen

    Først og fremmest, fed blog! 😉

    Som svar på dit spørgsmål om hvad mit syn på kærlighed er, så ville jeg tillade mig at citere fra Biblen, nærmere betegnet, Første Korintherbrev, k13 v4-7

    “Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag. Den finder ikke sin glædei uretten, men glæder sig ved sandheden. Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt.”

    Det siger rigeligt, i mine øjne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye billeder og nye sko!